Ditt kommunikationscenter

McAfee vill gärna kunna kommunicera med dig. För att hålla din branschkunskap och kompetens uppdaterad förstår vi att du behöver få tillgång till relevant information om säkerhetsbranschen – från att skydda data, förhindra avbrott och identifiera brister till att löpande förbättra din säkerhetsposition. Vi hoppas dessutom kunna erbjuda en direktkanal som du kan använda för att ge feedback om de lösningar och tjänster som McAfee och våra strategiska partner erbjuder genom att regelbundet bjuda in dig att svara på enkäter och delta i internetforum.

För att säkerställa att vi endast skickar relevant information och inte fyller din inkorg med sådant som du inte är intresserad av ber vi dig att kryssa i rutorna för de kommunikationskategorier nedan som du vill få e-post om från McAfee.

För närvarande skickar vi e-post till följande e-postadress:

Kommunikationsönskemål:

Uppdatera dina personuppgifter

Vilka områden inom säkerhet är du intresserad av?


© 2017 McAfee LLC. All rights reserved.


Är du säker?

Observera att om du väljer ”Jag vill inte prenumerera på något” kan inte McAfee skicka e-post till dig i framtiden. Om du vill fortsätta att få e-post från McAfee, men inte lika mycket, kan du uppdatera dina kommunikationsönskemål ovan så att de stämmer överens med dina intressen.

OK