Uw persoonlijke communicatiecentrum

McAfee waardeert de mogelijkheid om met u te kunnen communiceren. Wij begrijpen dat u, om uw vakkennis op peil te houden, altijd op de hoogte wilt zijn van de meest relevante beveiligingsinformatie: over gegevensbescherming, het voorkomen van storingen, het identificeren van zwakke plekken en het doorlopend verbeteren van uw beveiligingssituatie. Daarnaast hopen we u een rechtstreekse communicatiemethode te bieden zodat u ons feedback kunt geven over de oplossingen en diensten van McAfee en onze strategische partners door u uit te nodigen om deel te nemen aan periodieke enquêtes en online forums.

Om te garanderen dat we u uitsluitend de meest relevante informatie sturen en geen berichten over zaken waar u niet in geïnteresseerd bent, vragen wij u om hieronder de vakjes aan te vinken naast de communicatiecategorieën die u interesseren en waarover u e-mailberichten wilt ontvangen van McAfee.

U ontvangt momenteel e-mailberichten op het volgende e-mailadres:

Communicatievoorkeuren

Uw gegevens bijwerken

In welke oplossingen bent u geïnteresseerd?


© 2017 McAfee LLC. All rights reserved.


Weet u het zeker?

Als u 'Afmelden voor alle categorieën' selecteert, kan McAfee u geen e-mailberichten meer sturen. Als het uw bedoeling is om minder e-mail van McAfee te ontvangen (maar niet om alle e-mailberichten te stoppen), werk dan uw communicatievoorkeuren bij.

OK